Rivas dronning

sagaen om Belgarion, fjerde bok

av (forfatter) og Morten Hansen (oversetter).

Tiden 1999 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.92 (24 terningkast.)

86 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

The Orb of Aldur er i sikkerhet, og Garion trodde at hans del av dette eventyret var over. Dengang ei, for både Garion og hans prinsesse Ce'Nedra har flere farer i vente.

Omtale fra forlaget

Legenden forteller hvordan guden Torak stjal den magiske stenen Aldurs Globe og brukte den til onde gjerninger, inntil han ble beseiret i et mektig slag. Etter at Globen ble stjålet av en av Toraks prester, er den endelig i trygge hender igjen. Nå gjenstår bare flukten gjennom den golde ørkenen og over fjellene, for de må komme seg over Vindhavet og være fremme i Riva med Globen før tiden løper fra dem. Deretter er Garions del i disse skremmende hendelser endelig over . tror han. Men profetien har fortsatt mange dramatiske begivenheter i bakhånd for Garion og den keiserlige prinsessen Ce'Nedra.Dette er fjerde bok i den spennende serien Sagaen om Belgarion, en av de mest populære fantasy- sjangeren har å by på. Handlingen utspiller seg i en verden full av fargerike skikkelser, utfordringer og dramatikk. Forfatterens fortellerevne og ledige stil gir bøkene en lett og særpreget humoristisk tone. Tiden vil fremover konsentrere sin fantasy-satsing om de mest populære seriene blant norske lesere: Robert Jordans Tidshjulet og Terry Pratchetts Legenden om Skiveverdenen. Det betyr dessverre at det ikke vil komme nye opplag når titler blir utsolgt i Sagaen om Belgarion.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 1999

Format Innbundet

ISBN13 9788210043413

EAN 9788210043413

Serie Belgariad

Genre Fantasy

Språk Bokmål

Sider 326

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

7 9 7 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøkene jeg leste i 2011 i kronologisk rekkefølge. Tilsammen 28425 sider, og 270 timer og 21 minutter lydbok. Et bra leseår.


Godt sagt! (3) Varsle Svar