Boka inneholder 19 noveller som forteller om nifse hendelser på steder der man minst venter det. © DnBB AS
Forlag New English Library
Utgivelsesår 1979
Genre Grøssere
Lesenivå Voksen
I am often given the big smiling handshake at parties (which I avoid attending whenever possible) by someone who then, with an air of gleeful conspiracy, will say, 'You know, I've always wanted to write.' I used to try to be polite. These days I reply with the same jubilant excitement: 'You know, I've always wanted to be a brain surgeon.' They look puzzled. It doesn't matter. There are a lot of puzzled people wandering around lately. If you want to write, you write. (Fra Introduction av John D. MacDonald)
Bøkene jeg leste i 2011 i kronologisk rekkefølge. Tilsammen 28425 sider, og 270 timer og 21 minutter lydbok. Et bra leseår.
Når man jobber på bokavdelingen er det fort gjort å få med seg noen bøker, og kanskje mange man ellers ikke ville kjøpt.