Mat på norsk

for folk flest

av (redaktør) og Espen Grønli (illustratør).

Kom forlag 2004 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder oppskrifter på de tradisjonsrike rettene som er vårt nasjonale felleseie. Utgangspunktet er gode og rene råvarer og en relativt enkel tilberedning, der den ferdige retten smaker av råvaren. Boka har oppskrifter på småretter, hovedretter, tilbehør, desserter og kaker. Har register.

Omtale fra forlaget



Dette er en miniutgave i softcover av praktverket .Mat på norsk.. 160 sider med svært gode oppskrifter . illustrert med ca 200 fargebilder. Oppskriftene er utarbeidet av Opplysningskontorene og redigert av Bjarne Håkon Hanssen. Rettene er fotografert av Espen Grønli og laget og tilrettelagt for foto av Odd Ivar Solvold. Bedre og rimeligere har kanskje ikke norsk mat vært presentert før?

Bokdetaljer

Forlag Kom forlag

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788292496008

EAN 9788292496008

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 160

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

  • "Folk og røvere i Kardemomme by" av Thorbjørn Egner
  • "Da Vinci-koden" av Dan Brown
  • "Harry Potter og de vises stein" av J.K. Rowling
Alle bokanbefalinger for dette verket