Die for Her

A Die for Me Novella (HarperTeen Impulse)

av (forfatter).

Harperteen 2013 Kindle Edition

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

6 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Se på denne utgaven hos amazon.co.uk Kjøp boka hos ark.no

Lines eksemplar av Die for Her - A Die for Me Novella (HarperTeen Impulse)

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Fantasy (eier)

Lesedato

2013

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Bokdetaljer

Forlag Harperteen

Utgivelsesår 2013

Format Kindle Edition

Språk Engelsk

Sider 60

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 0 0 1 0 0

Bokomtaler

Dette er en novelle som tar for seg handlingen i de to første bøkene i Revenants serien. Den er fortalt fra Jules sitt synspunkt, Vincent sin beste venn. Anmeldelsen inneholder spoilere fra bokserien. (Die For Me og Until I Die)

Jeg valgte å lese denne novellen fordi jeg trodde at det skulle være en søt liten historie om hvordan Jules faller for Kate. Det er gjennom hele bokserien hintet til at han liker henne, men vi fikk ikke vite noe mer enn det. Og siden jeg planlegger å lese tredje bok i serien så bestemte jeg meg for å lese denne novellen først.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble skuffet av denne novellen. Det var bare en stor oppsummering av de to forrige bøkene, bare fra Jules sitt synspunkt. Den fokuserte på hvordan han ser Kate, hva som skjedde med henne og hvordan følelsene hans for henne utvikler seg. Siden Jules bare er en observatør så ble dette for stalker-ish og litt creepy til tider. De ble beskrevet om hvordan han begynner å elske en jente han skjeldent ser og nesten aldri henger med når de er alene. Så jeg har mest lyst til å glemme at jeg leste om han på denne måten, fordi jeg absolutt elsker karakteren i bøkene. Der er han sjarmerende og en flørt, men jeg ønsker han en lykkelig slutt (bare ikke med Kate.)

Novellen var i vertfall god som en oppsummering av de forrige bøkene. Jeg føler jeg husker nok etter å ha lest denne til at jeg ikke trenger å lese på nytt hele serien før jeg begynner på siste boken. Det var også et par andre positive ting med novellen også. Jeg likte det at siden Jules er en kunstner så ble det nevnt mange forskjellige malerier, og mange av disse kom med en liten historie i tillegg. Kunst og kunstnere han nevnte var blant annet Venus de Milo, Modigliani, Botticelli, Fernand Lédger og flere. Jeg elsker å utvikle kunnskapen min om kunst, så jeg googlet mange av maleriene og jeg likte en god del av det jeg fant! Jeg elsker også hvordan hele serien nevner utallige kjente og mindre kjente landemerker i Paris. Jeg har aldri vært der selv, men har store ambisjoner om å reise dit en dag!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket