-
Gratis mat fra havet
ville og velsmakende delikatesser fra sjø og fjære
av Ellen-Beate Wollen
(ISBN-13: 9788272016523)
Innbundet
-
Sild
av Thorvald Stoltenberg
(ISBN-13: 9788233800154)
Innbundet
-
Tang & tare
et hav av mat
av Claudia Seifert
(ISBN-13: 9788202509583)
Innbundet
-
Bacalao
om klippfisk som kultur og mat
av John Hollen
(ISBN-13: 9788203220852)
Innbundet
-
Spis meg!
fra fangst til tallerken
av Rickard Waje
(ISBN-13: 9788251617789)
Innbundet
-
Utfordringen fra havet
om utnyttelse av norske tang- og tareressurser
av Trond Aasland
(ISBN-13: 9788270560479)
Innbundet
-
Ludls fisk og skalldyr
Edgar Ludls beste sjømatoppskrifter
av Edgar Ludl
(ISBN-13: 9788249604869)
Innbundet
-
Sild
til hverdag og fest
av Aase Strømstad
(ISBN-13: 9788276831481)
Innbundet
-
Tang
grøntsager fra havet
av Ole G. Mourtisen
(ISBN-13: 9788717040557)
Innbundet
-
Den store sjømat kokeboken
av Kathy Knudsen
(ISBN-13: 9788278220955)
Innbundet
-
Sjømat fra fjæra
gode opplevelser og sunne delikatesser langs strand og svaberg
av Stein Mortensen
(ISBN-13: 9788292496138)
Innbundet
-
Sushi
sans for smak og matkunst
av Kimiko Barber
(ISBN-13: 9788249606009)
Innbundet